klankschalen ontspanning

met kinderen

In een andere ruimte dan mijn atelier staat een massagetafel omgeven door allerlei muziek instrumenten. Daar geef ik  sessies voor ouder en kind.

Hoe werkt dit?
Heb jij het gevoel dat je kind baat heeft bij bewust contact met en volledige ontspanning van het lijf? Herstellen van jullie verbinding op een hele directe manier? Samen voelen in ontspanning in contact met je kind.

Wanneer je zijn behoefte begrijpt kun je daarop inspelen.

           De zekerheid van het lijf ervaren

Dan is de speelse en aandachtige vorm die ik bied een manier om tot ontspanning te komen. Verhalen en klank helpen het kind zich over te geven aan de stilte en aan ontspanning. Hierbij ga je als ouder je kind vasthouden, waarbij ik je begeleid. Langzaam zal je kind zich meer en meer kunnen ontspannen door mijn werkwijze. De ervaring van het lijf bied zekerheid aan het kind. En bied meer vertrouwen waar eerst angst of onzekerheid was. Lichaamsbewustzijn vergroot het zelfvertrouwen en de verbinding met elkaar.

Daarna pakken we je kind warm in en kan het verder ontspannen terwijl jullie luisteren naar de rustgevende geluiden van de klankschalen en een verhaal. Bij de klanken zullen verhalen en vertellingen het hoofd en het lijf de extra rust bieden die het nodig heeft.

Wil je hierover informatie? Ben je benieuwd of dit wat is voor jouw kind? bel me gerust want elk kind is anders en dat vraagt om de juiste toon van mij.

Duur: 45-60 minuten.
Prijs:  40 €