Creatieve coaching

voor volwassenen

creatief coaching

In het landelijke waterrijke Tienhoven bevindt zich mijn atelier in het groen. In de zomermaanden loop je door de geurende bloemen tuin naar het atelier. Waar zich aan de muur tekeningen, ecoprints en schilderijen bevinden. Een plek waar je heel gemakkelijk de buitenwereld achter je kan laten. Bij binnenkomst nodig ik je uit om plaats te nemen en schenk ik je een kopje geurige thee. Ik zal je met klankschalen en meditatie begeleiden, zodat je rustig aan kan komen. Na dit ritueel beginnen we vanuit stilte met schilderen, als de roepende ganzen dit toestaan.

Het schilderen doen we zonder vooringenomen doel. We hoeven nergens heen. Het hoeft niets te worden, ofwel je gaat je denken rust geven. We laten de intuïtie spreken en kijken met open verwondering wat het werk ons wil vertellen.

Dit proces stimuleer ik met behulp van de druktechniek monoprint. Om een monoprint te maken, geef ik je een glas-plaatje waarop je een tekening maakt. Op de glasplaat leg je een papier en maak je een afdruk. Je kan elke tekening slechts één keer afdrukken, vandaar de benaming ‘monoprint’. Bij deze techniek is de afdruk die je krijgt, het beginpunt voor jouw hulpvraag. Hierover gaan we in gesprek

Wat een traject bij mij je oplevert?

Je ervaart meer rust. Je bent beter in staat om te luisteren naar wat voor jou belangrijk is. Je haalt meer voldoening uit de relaties met de mensen om je heen. En je voelt je vrij om te kiezen voor wat er voor jou toe doet. Je bent welkom met alles wat er bij jou is!  

  • Voel je je vaak onrustig of uit balans?
  • Ben je nieuwsgierig naar wat er onbewust in je leeft
  • Wil je meer op je intuïtie leren vertrouwen?
  • Wil je minder moeten en meer ont-moeten.